Trött

Visst är det skönt med varmt väder, men jag sover sämre när det är så här varmt. Det gör L också och han vaknar mitt i natten med ett illvrål. T kan inte somna i hettan, så han går inte och lägger sig förrän framåt småtimmarna. Det resulterar i att jag är SÅ trött om dagarna. Satt på ett litet möte idag (5 pers) och höll sånär på att somna!!! Endast genom att byta ställning ofta och sitta och kladda i mina anteckningar kunde jag undvika en total fadäs.

Det blir svalare framåt mitten på veckan, tydligen. Men då kommer regnet också. Aldrig är man helt nöjd, det är sorgligt.

Det lilla livet blir större

Ja, det är inte klokt vad snabbt utvecklingen går. Nu har vi kommit så långt att han ställer sig upp mot möbler, har tre tänder där nere och en på väg där uppe. Han kryper med racerfart och vi har varit tvungna att sänka botten i spjälsängen så att han inte klättrar över kanten. Dessutom har jag slutat amma honom sedan en vecka, han får välling på morgnarna istället. Och det verkar vara bättre för honom, för han håller sig mätt längre på det.

Idag ska jag och de andra goa mammorna ut och festa utan barn. Ska bli SÅ skoj, det var ju så länge sedan jag var ute.