Irriterande!

Jag tror att jag blir vansinnig snart. Blir inte av med den förbaskade hostan jag drog på mig i samband med första helgen på semestern. Helgen som tillbringades med feber.... Nu har halva semestern gått, och hostan blir bara värre. Allmäntillståndet går upp och ner, vissa dagar känns det nästan bra, andra dagar är det knappt jag tar mig ur sängen. Orkar ju ingenting av det jag skulle göra medan jag var ledig, alla mysiga utflykter vi skulle göra, småsakerna jag tänkte fixa här hemma. Bara det allra mest nödvändiga blir gjort när jag har "tid över" (= när L sover), resten av tiden hänger jag framför TV:n eller datorn. Fasen vad less jag blir och inte blir det bättre av att tänka på att det sedan är en hel lång vinter tills jag får en ny lång semester. Jag är helt enkelt grinig!

Allvarligt talat

Klev upp på vågen efter att ha moffat alldeles för mycket alldeles för länge (tack L för uttrycket, det är så träffande). Jag har gått upp allt jag gick ner med viktväktarna i våras, och det känns tungt både till kropp och själ. Det var nog i vevan när jag började jobba igen och inte kunde fortsätta på min vanliga förmiddagstid hos VV som det började gå riktigt utför (eller uppför). Jag har inte funnit mig tillrätta på kvällstiden på måndagar, tycker inte att den konsulenten passar mig.

Men nu har jag sett att det efter sommaruppehållet finns en tid kvart över åtta på fredagsmorgnar, och det passar ju ganska bra. Då kan jag väga mig där på morgonen före jobb och sen kan jag ha hela arbetsveckan på mig att korrigera eventuella överskridanden av mina point.