Ny dag, nya möjligheter

Så var jag då på första viktväktarmötet idag. Vi var fyra från min mammafikagrupp, så det kändes ändå rätt OK. Det var inte helt lätt att hitta dit, då det inte fanns någon skylt i markplan som talade om att de befann sig på andra våningen. Turligt nog hann vi dit i tid i alla fall.

På banken gick det bra, vi får låna de pengar vi behöver för att bygga huset. Nu ska vi "bara" bestämma oss (eller T bestämma sig) för vilket husföretag vi ska använda och så ska vi skriva kontrakt. Deadline är ju sista februari, och det verkar som om vi kommer att hinna det. :-)

klagovisa

Urk. Har sovit dåligt inatt eftersom L är lite förkyld och därmed har bökat runt mer än vanligt. Orolig förälder som man är så vaknar man ju till då och då för att kolla att han fortfarande andas, vilket han naturligtvis har gjort hela tiden. Så när det blev dags att gå upp var jag dödstrött. Förkylningen biter sig kvar även hos mig, men bryter inte ut på allvar. Huvudet är tre nummer för litet, och värker jättemycket. Förmodligen beroende på att jag är så stel i nacken. Ute är det grått, snön är nästan helt borta. Och så skulle jag behöva plugga (har varit lat tidigare i veckan), tvätta och stryka, men jag vill bara krypa upp i soffan och slötitta på TV.

Fast jag vet, ska jag någonsin lyckas förändra mitt liv så måste jag övervinna mina lathetsimpulser. Ska nog gå ner och starta en tvättmaskin i alla fall. Så har jag gjort något av allt det jag måste.

Oj, just det. Vi ska på banken imorgon. Måste förbereda alla papper så att vi har koll på allt när vi kommer dit. Håll tummarna för att de nickar bifall till det vi vill låna!

Snart dags

På måndag börjas det på allvar. Jag har äntligen tagit mig själv ordentligt i kragen och nu j*klar SKA jag gå ner i vikt. Jag har anmält mig till Viktväktarna och ska på första mötet på måndag. Känner mig lite som en alkoholist som ska börja på AA, med den skillnaden att jag inte gärna kan låta bli maten helt. Den här gången har jag dessutom ett par nyblivna vänner att dela viktnedgången med, som även de är föräldralediga just nu. Skoj.

Så jag tänkte att jag ska försöka följa programmet den här gången, men jag hoppas att någon ruskar liv i mig om jag börjar låta alltför nyfrälst och frireligiös ;-) Har 22 kilo att gå ner, och hoppas att vara i mål någon gång under hösten. Vill ju inte gå ner alltför snabbt medan jag ammar L, så att miljögifterna som lagrats i fettet går över i mjölken till honom.